Ved interesse i en killing er du/i velkommen til at kontakte mig. Fortæl  lidt om/jer selv og hvad  i kan tilbyde en kat. Skriv  kort om:

    Hvilket hjem du/i kan tilbyde (bor du i hus,lejlighed,  er der evt. udeadgang)
    Har i  børn og hvad alder har de.
    Din erfaring med Maine coon/katte
    Er der andre katte/dyr  i hjemmet?
    Hvad foder bruges?
    Indekat eller udekat
    - Ved  interesse i en killing bedes du sende mig en mail: 
nazyiamainecoon@gmail.com

Det  er vigtigt for mig, at killingerne kommer ud i de helt rette hjem. Jeg  forbeholder mig derfor retten til, at afvise evt. købere uden nærmere  forklaring.
Killingen er vokset op på kvalitets foder. Vi fodrer fortrinvis med disse 2 mærker: Purizon til killinger Det får både killinger og voksne katte (Kattene elsker dette foder!)   Orijon Kylling . Begge dele kornfrit foder med masser af protein + både voksne og killinger dagligt fodres med råt kød.
___________________
Killingerne kan flytte i deres nye hjem når de er mellem 14-16 uger. - alt efter den enkelte killings udvikling. Nogle har brug for at være her længere end de lovpligtige 12 uger... og da jeg også neutraliserer killingerne, så er de min. 14 uger inden de kan flytte i deres nye hjem. En tur til dyrlægen og alt det de skal igennem med både køretur, vaccination og operation, det er noget af en omgang for sådan nogle bette bamser. Så vil ikke også sende dem ud på endnu en stressende køretur og  introduktion til ny hjem og familie få dage efter, det er for voldsomt for dem

TAK TIL FINLAND, SOM HAR LAVET DENNE UNDERSØGELSE, SOM SIGER MINDST! 14 UGER

Baseret på den undersøgelse, der blev udført ved Helsingfors Universitet, bør den anbefalede fravænningsalder på 12 uger hæves med mindst to uger.

 Når killingen flytter i sit nye hjem er den solgt med:


- Fife stamtavle
- Killingen vil være sundhedstjekket og vaccineret ved dyrelægen (den store vaccine)
- Mikrochippet og registreret i Dansk Katteregister
- Kastreret eller steriliseret
- Forsikring mod skjulte fejl og sygdomme i 24 mrd. via Agria dyreforsikring
- Købskontrakt
- Sundhedsbog
- Pasningsvejledningvejledning (tilsendt på mail)
- Killingen vil  være behandlet mod orm - og være loppe og mide fri


Prisen for en kælekat svarer stort set til de  udgifter der er ved at opdrætte den. Der skal betales for grus, foder,  dyrlægebesøg, vaccinationer, neutralisering, chipning, diverse  sundheds-tests. Der til kan der komme uforudsete udgifter til  dyrlæge, i tilfælde af f.eks. sygdom, tilskadekomst eller kejsersnit .  Dette er blot nogle af de udgifter, der er ved at have opdræt.  Synes du at det lyder af meget, så tænk på at  katten kan blive op til 15-20 år gammel. Det er endvidere værd at  overveje at hvis du henter en gårdkat hos den lokale landmand, så skal  du alligevel selv ud og betale dyrlægen for at vaccinere, neutralisere  og chippe katten. Tag et kig på racehunde i samme kvalitet, så er det  ikke dyrt for en kat.

Der kræves et reservationsgebyr på : 1500,-  kr når en killing reserveres. Dette beløb er købers sikkerhed for, at  jeg ikke sælger killingen til anden side og min sikkerhed for at køber  mener det seriøst.Reservationsgebyr tages i god tro og refunderes ikke.
Reservation fratrækkes købsprisen.
Du/ I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for yderlig informationer, jeg hjælper gerne!

Det er meget vigtigt for mig, at mine killinger  bliver solgt til gode kærlige hjem.Killingen bliver dog ikke solgt over Internettet. Du/i skal komme her og se killingen inden den kan købes
Jeg ønsker det aller bedste for mine katte og sætter derfor nogle krav -  -

Jeg sælger ikke katte til hjem hvor den skal leve som ene kat. Maine Coon racen har en udpræget flokmentalitet,som  gør at de stortrives,når de er sammen med artsfæller. Det er denne  adfærd der bla. gør dem til de ideelle kæledyr i en familie. Racen kræver minimum en artsfælde (Ikke nødvendigvis en Maine coon)  Hvis man afskærer en Maine Coon fra at leve i selskab med artsfæller, er der en reel risiko for at man vil opleve en kat der kommer til at mistrives og i værste fald kan den miste sin livsgnist. Hvis du  ikke har kat i forvejen, så forventer jeg, at du anskaffer en killing  mere. Den skal ikke nødvendigvis være en racekat -   På den måde får du som ejer den gladeste og bedst trivende kat.-
Jeg sælger ikke katte til fritløb. - Frit løbende katte kan komme hjem med smitsomme  sygdomme, skader med videre, eller i værste fald slet ikke komme hjem. Statistikken med 70.000 trafikdræbte katte om året taler sit eget tydelige sprog.  At katten ikke må være fritgående er  ikke det samme som at den ikke må komme ud. Hvis man har en kattesikret  have, en løbegård eller lærer katten at komme ud i sele, er det fint. -

Kontakt via internet er fint, men salg sker kun ved personlig kontakt.
Killingerne sælges kun til absolut gode og blivende hjem!
Jeg  forebeholder mig retten til at afvise evt. købere uden nærmere  forklaring -
Jeg vil meget gerne gennem kattens liv modtage foto og små historier fra kattens liv. Vil også gerne have at vide hvis katten skulle gå hen at blive syg.
 ______
Hvis du har købt en  killing og du senere vælger at omplacere  den til et nyt hjem - ser jeg gerne at du kontakter mig først, for at  lade mig vide at killingen sælges, og jeg vil gerne være behjælpelig med  at finde et nyt godt hjem til katten.  

Reservation: Du kan reservere en killing,  når du har været og se dem. Beslutter du dig for gerne at ville købe (og  jeg vil sælge) Så vil du få en email med kontonummer el. mobilpay hvor  du så  skal indbetale pengene ( reservationsgebyr) for killingen. Så snart jeg  har modtaget pengene bliver der skrevet "solgt" ved killingen på  hjemmesiden.
Afhentning:  Afhentning sker på min adresse når killingen er min 13* uger. Medbring  transportkasse med et tæppe eller lign. i. - Det vil også være en god  ide, at medbringe et tæppe, som kan lægges over transportkassen hvis i  skal  ud på en længe køretur, det kan berolige noget hvis killingen er  nervøs/stresset. Feliway til at sprøjte i transportkassen et kvarters tid inden i kører hjemover ..er rigtigt godt til et berolige katten

Refundering af penge:  Når man reserverer en killing  her hos mig, skal man som regel betale penge forud, dvs. indbetale dem  på min konto ( reservationsgebyr) . Dette er en regel, fordi mange folk  har det med at springe fra, selv om de lover guld og grønne skove om at  det gør de ikke. Dette  er en betingelse jeg har sat. Reserverer du en killing her, og du  ombestemmer dig, eller der opstår andre seriøse uoverensstemmelser, får  du IKKE dine penge retur. Dette er fordi, jeg  ikke vil reserveret en  killing der alligevel ikke  bliver hentet... og kunne være solgt til anden side.... når katten når  op i alderen, er det ikke altid lige nemt at få dem solgt til gode hjem.   

Sygdom:  Alle kan være uheldige og få sygdom i bestanden. Skulle en killing  blive sygt her ved mig, vil den naturligvis få den korrekte pleje og  evt. behandling. For at mindske smitte mv. sælges et dyr først 2 uger  efter endt behandling.  Der er desværre også nogle sygdomme hvor dyret kan virke rask, men bære  sygdommen for pludselig at få sygdommen i udbrud . Skulle et dyr du har  købt, vise tegn på sygdom - så kontakt mig. Jeg sælger naturligvis ikke syge dyr -  men man kan ikke se hvilke dyr der f.eks. er raske smittebærere, så  derfor kan der aldrig garanteres 100% imod sygdom.

Du har min personlige garanti for: Du kan altid kontakte mig hvis du har spørgsmål  eller problemer med din killing.Killingen har haft det godt mens den var i min varetægt.Killingen er vant  til at være i hænder.Killingen har fået lødigt foder. (Vi fodrer med Puritzon og Orijon)Killingen har fået den rigtige  behandling hvis den har været sygt eller lign.

Jeg vil have din personlige garanti for: Du har gennemtænkt købet grundigt.Du vil give killingen et godt, kærligt og stabilt hjem.Du søger dyrlæge hvis killingen skulle blive syg.Du sørger for pelspleje, kloklipning , tandeftersyn osv.

Pasningsvejledning på din killing/kat

BESØG AF KILLINGEKØBERE Jeg vil rigtig gerne have at kommende killingekøbere kommer på besøg, men KUN efter aftale, og ikke før killingerne er er omkring 4-6 uger.Det er fordi jeg ønsker at tage hensyn til hunkatten, da hun jo er meget beskyttende overfor sine killinger i den første tid, og jeg vil have at hun skånes mod stress, da hendes mælkeproduktion ellers kan gå i stå.Jeg vil også så vidt muligt skåne mine killinger for evt sygdomme, så derfor påskønner jeg, at evt. killingekøbere ikke har været hos andre opdrættere samme dag - Tak - Killingernes immunforsvar er nemlig ikke opbygget i deres første leveuger. Derfor kan det få katastrofale følger hvis de bliver syge i på det tidspunkt

____
Jeg har sat nogle salgsbetingelser, og de lyder:

Alle killinger forlader tidligst opdrættet når de er 14 uger
* gamle

* Early weaning increases aggression and stereotypic behaviour in catsHvis du har købt en killing, og du senere vælger omplacere den til et nyt hjem - ser jeg gerne at du kontakter mig først, for at lade mig vide at killingen sælges, og jeg vil gerne være behjælpelig med at finde et nyt godt hjem til katten.

Reservation: Du kan reservere en killing, når du har været og se dem. Beslutter du dig for gerne at ville købe (og jeg vil sælge) Så vil du få en email med kontonummer el. mobilpay hvor du så skal indbetale pengene ( reservationsgebyr) for killingen. Så snart jeg har modtaget pengene bliver der skrevet "solgt" ved killingen på hjemmesiden.

Afhentning: Afhentning sker på min adresse når killingen er min 12* uger. Medbring transportkasse med et tæppe eller lign. i. - Det vil også være en god ide, at medbringe et tæppe, som kan lægges over transportkassen hvis i skal ud på en længe køretur, det kan berolige noget hvis killingen er nervøs/stresset.

Refundering af penge: Når man reserverer en killing her hos mig, skal man som regel betale penge forud, dvs. indbetale dem på min konto ( reservationsgebyr) . Dette er en regel, fordi mange folk har det med at springe fra, selv om de lover guld og grønne skove om at det gør de ikke. Dette er en betingelse jeg har sat. Reserverer du en killing her, og du ombestemmer dig, eller der opstår andre seriøse uoverensstemmelser, får du IKKE dine penge retur. Dette er fordi, jeg  ikke vil reserveret en killing der alligevel ikke bliver hentet... og kunne være solgt til anden side.... når katten når op i alderen, er det ikke altid lige nemt at få dem solgt til gode hjem.

Sygdom: Alle kan være uheldige og få sygdom i bestanden. Skulle en killing blive sygt her ved mig, vil den naturligvis få den korrekte pleje og evt. behandling. For at mindske smitte mv. sælges et dyr først 2 uger efter endt behandling. Der er desværre også nogle sygdomme hvor dyret kan virke rask, men bære sygdommen for pludselig at få sygdommen i udbrud . Skulle et dyr du har købt, vise tegn på sygdom - så kontakt mig.

Jeg sælger naturligvis ikke syge dyr - men man kan ikke se hvilke dyr der f.eks. er raske smittebærere, så derfor kan der aldrig garanteres 100% imod sygdom.

Katten er reserveret når reservationsgebyret er betalt/registreret. Ejerskiftet er endeligt, når det fulde beløb er betalt og overdragelsesaftalen er underskrevet af begge parter.
______________________

Gode grunde til at holde katten inde!

Der er mange farer for en fritløbende kat: trafik, sygdomme, ræve, mennesker der ikke kan acceptere, at din kat efterlader visitkort i deres haver eller som simpelthen synes, at lige din kat er så fin, at de er "nødt" til at tage den med hjem.

Alle dyreejere har ansvar for at holde deres dyr på egen grund og det kan i sidste ende betyde, at en ikke katteelskende person, med loven i ryggen, kan få fjernet og aflivet din kat, hvis du ikke reagerer på henvendelser om at holde katten væk fra dennes grund og inde på din egen.

a.. Ifølge statistikker bliver 70.000 katte kørt ihjel i DK hvert år - Lad ikke din blive én af dem!
b.. Din kat har dårlige odds i kamp mod en ræv - og ræven bor også i byen!
c.. Løse hunde elsker at fange katte - nogle kan ikke nøjes med jagten!
d.. En katteslåskamp kan give dødelige infektioner!
e.. Racekatte kan blive "bortført" af folk der ikke kan eller vil betale for en kat!
f.. Huskatte kan blive "bortført" af folk der synes netop din kat er fin!
g.. Der er sket en markant stigning i antallet af grov mishandlig af dyr!
h.. Din kat kan blive lukket inde i en kælder eller garage og dø af tørst og sult!
i.. En giftramt rotte er nem at fange men dødelig kattemad!
j.. Din kat kan blive offer for en vred nabo der ikke kan lide katte høm-høm i persillen!


Vores hjemmeside skal kun betragtes som en præsentation af vores katte/killinger og ikke som en decideret salgsside.


 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite