Anbefalinger fra killingekøbere


 
Vi var blevet anbefalet en Maine Coon kat da vi ledte efter en ny kat. Vi fandt May Britt via gul og gratis og fandt samtidig ud af at dette var en meget seriøs opdrætter.
Efter flere mails hvorigennem vi blev godkendt til at købe lille Valborg gik der nogle måneder før vi havde mulighed for at komme og besøge hende.
Her blev vi mødt af en flok dejlige kærlige og skønneste katte. Det var så skønt at se og glæden voksede bare for at skulle endeligt hente hende.
Vi har fået den dejligste kat, fuld af liv og kærlighed. Med to børn hvor den ene er I kørestol har den tillidsfuldhed og kærlighed som Valborg giver bragt eneorm lykke.
Tænk sig at få en kat der vil sidde med når vores søn kører rundt ;) Det er ubetinget fordi den har haft det trygt og godt der hvor den kommer fra, ellers tror jeg ikke det var sket.
Vi har kun alt det bedste at sige om May Britt og hendes katte.

Sabine Meng Jensen

 
Vi har i maj måned hentet skønne, fine Vera.. Det har helt fra jeg kontaktede Na’Zyia Maine Coon været en fantastisk, positiv oplevelse. May-Britt er et sødt og omsorgsfuldt menneske, der ikke sælger sine katte til hvem som helst, hvilket er meget positivt. Vi blev spurgt ind til på en imødekommen og venlig måde, hvem vi er som familie, samtidig fik vi tilbudt at besøge Vera alle de gange, vi havde behov for det. Vi var på besøg en enkelt gang, og var ikke i tvivl om, at det er et sted, man helt sikkert gerne vil have katte fra.
Vi skrev under på en veludført kontrakt, der blev grundigt gennemgået med opdrætter, en god og gensidigt respekt for at sikre, katten får et nyt, godt hjem.
Der er oprettet en gruppe på FB, så både opdrætter samt nye ejere kan følge kuldet, rigtig god idé.
Alle killinger er passet med vaccine, ormekur, chip, neutralisation og masser af kærlighed og menneskekontakt.
Vera har været ved det oblitoriske besøg hos dyrlægen, og fik så meget ros. Lækker, sund og rask, nysgerrig, tryg og en ordentlig basse, bliver hun til.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, vi vil til enhver tid anbefale Na’Zyia Maine Coon, og vender helt sikkert selv tilbage, når vi engang skal have en killing igen heart

Anne Klitgaard 
Verdens bedste opdrætter- det MÅ det være.
Købte i maj 2017 Vilma. Det har været en enorm positiv oplevelse. En opdrætter der giver så meget kærlighed til sine katte så de fra start har fået alt det bedste. Det giver selvfølgelig fantastisk katte. Lille Vilma er noget helt særligt heart
May-Britt har været enormt hjælpsom også ift samføring med den kat vi havde i forvejen og har haft daglig kontakt med gode råd og vejledning.
Mine bedste anbefalinger.heartheartheartheartheart

Trine Heidelbach Lütt
 

 
Den 25.05.2017 hentede vi Viola/Luna op Valde. Vi har ventet rigtig længe på dem, fordi det var forbundet med div. ulykker (Operationssår efter neutralitation, som sprang op + tynd mave) 
Men jeg har ikke fortrudt et øjeblik at vi ventede. Sikke et par misser vi har fået. Jeg er smask forelsket.
Hele tiden har jeg haft næsten daglig kontakt med May-Britt, det har været meget betryggende. May-Britt har været rigtig god til at orientere om såvel dårligt nyt som godt nyt.
Vi aftalte en afhentningstid, og det forløb stille og roligt.
Da vi kom hjem til Sjælland med dem gik de ud af transportkassen med det samme og begyndte at undersøge alt. Et par timer efter var det som om, at de altid havede bot her. De er så tillidsfulde og harmoniske. Det har simpelthen været en fornøjelse. Et par dage efter viste de deres "sande jeg". De er godt nok frække Luna har allerede lavet en lille ulykke. Hun smed en plante ned fra vindueskarmen og sad bare bagefter og gloede ned på gulvet, så på mig bagefter og det var som om hun sagde: Den sprang selv mor.
De sover hos mig om natten, oig det er bare så hyggeligt. 'De leger både med deres legetøj, som selvfølgelig er hetl nyt og med hinanden Der er ingen tvivl om at jeg knuselsker de to banditter
Tak for dem May-Britt
Susanne Rønnov

 

Vi mistede desværre vores dejlige mainecoon i februar , hvilket medførte et stort savn for os og vores anden kat Gizmo . Jeg henvender mig derfor til May- Britt , som er utrolig sød og medfølende , desværre havde hun lige solgt den sidste killing , i det kuld hun havde på daværende tidspunkt , men oplyser at hendes nye hunkat Selma , vil blive parret når hun er gammel nok . Jeg skriver med May - Britt løbende mens vi spændt venter , og endelig kommer vores dejlige missedreng til verden i juni måned Trist vi har fået den skønneste killing , som er fantastisk godt socialiseret , han er super dejlig , nysgerrig og ikke bange for noget som helst , og han blev med det samme bedste venner med Gizmo . Vi besøgte May- Britt og alle hendes skønne misser flere gange og hver gang var det en kæmpe fornøjelse . Kan kun give mine bedste anbefalinger , vi har været i de bedste hænder hele vejen igennem , og netop derfor valgte vi at vente 7 mdr . på vores dejlige killing Chester Hjerte

Susanne Birgitta Jensen


 
Vi købte 2 piger fra s kuldet Sally og Sonya som nu hedder Mille og Mons. Vi har kun godt at sige om vores oplevelse ved at købe de to dejlige katte hos Maj-Britt smiley

Vivi Janet Lykkegaard Jensen

Da jeg i sin tid henvendte mig i forbindelse med at vi var interesseret i en killing, blev jeg mødt af en dame, som tog sit opdræt meget seriøst. Hun spurgte ind til hvor vi boede og om vi havde andre katte.
Jeg fik fortalt i telefonen at der kun var en killing tilbage, som desværre var døv.

Da vi havde haft en døv mco tidligere blev vi enige om at jeg skulle komme og besøge May-Britt og Texas.

Faldt for ham med det samme.

Man er ikke det mindste i tvivl om at man træder ind i et hjem hvor kattene har stor prioritet
Er rigtig dejligt sted at være kat.
Og en super opdrætter som med glæde følger kattene i deres nye hjem.

Texas, dagligt kaldet Frederik, er en lidt reserveret kat, og ønsker kun at putte og nusse med hans kendte mennesker. Men over for min mand og jeg er han meget kælen og kommer ofte og putter hos os i sofaen.
En rigtig lækker dreng, som vi takker May-Britt for at vores

Kan kun anbefale købe kat hos May-Britt

Betina Bach Nielsen

Har haft fornøjelsen af og købe Thyra hos Zola Maine Coon. Thyra var en lidt forsigtige pige der skulle se folk lidt an.

Hun var ikke vokset op med hunde så da hun her kom til et hjem med 2 store hunde var der da lidt bekymring. Hun knurrede lidt af hundene den første dag, men kunne dog godt ligge ved siden af dem.

Hun elsker bare hendes nye madmor og kan hun ikke finde mig går hun og småkalder indtil jeg viser mig og hun kommer mig løbende i møde og næsten overfalder en.

Thyra har det skønnest milde sind. Thyra kommer fra den helt perfekte opdrætter der kun vil hendes killinger det bedste. Det er sunde og raske killinger og meget socialiserede killinger. Jeg kan klart anbefale og købe en zola maine coon killing. ❤️

Linda Villadsen Eriksen -

Man får ikke en skønnere kat end herfra
Opdrætter er super seriøs og elsker sine katte og deres killinger

Pia Jensen

Jeg købte kat, her igennem tilbage i 2010. Den gang var det Norsk Skov Kat, der blev opdrættet.
Har aldrig haft en bedre kat.Malle, som vi kalder hende, har et fantastisk temperament. Vi købte en kat til avl, så hun var selvfølgelig ikke neutraliseret. Men ellers var alt andet ordnet.
Alt i alt, kan man roligt købe kat her igennem. Der er virkelig styr og orden i tingene.
Og en opdrætter der selv efter 6 år, elsker at få tilsendt billeder. Hjerte

Elisabeth Gahleitner -

Jeg havde en rigtig god oplevelse,da jeg købte min kat. Der var ingen tvivl om at de havde det godt og fik alt hvad de havde brug for. Man blev også kun godkendt hvis man var "de rigtige" for katten og det viser jo kun at at der er interesse for at kattene kommer de rigtige steder hen.

Louise Frikke Jensen

Klik her for at få dit eget GoMINIsite